<

Володимир-Волинський педколедж не буде святкувати ювілей, а натомість купить швидку для потреб АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:07 | 22.03.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Педагогічний та студентський колективи Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського вирішили, що замість святкування 75-ої річниці закладу – зберуть кошти для придбання автомобіля швидкої допомоги для АТО.

У зверненні до колег та друзів «кримчани» зазначають, що вдячні усім, хто виявив увагу до навчального закладу, запитуючи, що подарувати до ювілею, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«За інших обставин ми з радістю прийняли б кожну подаровану річ для потреб навчального закладу. Однак сьогодні, коли наша держава перебуває у стані непроголошеної війни, коли на сході України не припиняються жорстокі бої і ллється кров наших захисників, думати про подарунки для себе навіть з нагоди ювілею нам видається недоречним. Це спільна думка студентів і усіх працівників коледжу».

До цьогорічного відзначення ювілею у коледжі поставили амбітне завдання: зібрати кошти для придбання автомобіля швидкої допомоги, який буде переданий або 14-ій, або одній з інших бригад, які сьогодні охороняють наш спокій на сході України. Для реалізації цієї мети наглядовою радою коледжу відкрито «Волонтерський рахунок» у Володимир-Волинському відділенні Ощадбанку:

р/р 26258520616999, МФО 303398, Код 09303328.

Усіх колег та друзів, які планують вітати коледж з ювілеєм, просять не витрачати кошти на подарунки, а внести їх на зазначений рахунок. На цей же рахунок будуть надходити кошти, зібрані студентами та працівниками коледжу на благодійних акціях, що триватимуть з 20 по 23 квітня 2015 року в рамках ювілею. Сюди ж профспілкові комітети студентів та працівників перекажуть суми, накопичені для преміювання та представницьких видатків.

«Панове! Долучайтеся до нашої ініціативи! І хоч не святковий сьогодні настрій в Україні, змінити це – у наших силах! Подбаймо про військо! Допоможемо нашим воякам на сході України! Переконані: це наблизить нашу перемогу!» – йдеться у зверненні.




коментарів: 3
  1. Савелько хоче тим піднятись в очах городян.Але всі помнять – організацію каруселей на виборах і допомозі ригам і своє ставлення до уряду яника….

  2. Володимир-Волинський на чолі із Савельєвим М.Г. у всі часи займав активну патріотичну позицію. В останні роки провів масу патріотичних заходів, що мали величезний виховний вплив на студентську молодь. А те, що Ви Даріє “помните”, тримайте при собі.

  3. Прошу вибачення, Володимир-Волинський педагогічний коледж на чолі із Савельєвим М.Г.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця