<

Володимир-Волинський нагородив героїв АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 22.08.2015 / Володимир /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю, 21-го серпня, у міській раді відбулось урочисте нагородження 50-х бійців відзнаками “Учасник АТО”. Міський голова Петро Саганюк сказав, що нагород є більше 2-х сотень. Подальші урочисті нагородження плануються після Дня Незалежності.

Насамперед загиблих, які захищали територіальну цілісність, незалежність та суверенітет держави, присутні вшанували хвилиною мовчання. Чутно було лише стукіт сердець та мовчазні сльози тих, хто втратив близьких чи знайомих…

Міський голова подякував від громади міста і особисто від себе героям за мужність, за відвагу, їхнім сім’ям за те, що разом із воїнами переносили тяготи їхньої служби. Побажав пан Петро усім здоров’я, щастя, добра та Божого благословення. Також сказав, що дуже хочеться, аби закінчилась ця клята війна, аби у країні надалі був мир та спокій.

Нагороджували бійців Петро Саганюк та військовий комісар Руслан Яцій. Нагрудний знак «Учасник АТО» заснований Генеральним штабом Збройних сил України і вручається військовослужбовцям Збройних Сил України, які брали участь в АТО у східних областях України.

Замість деяких солдат виходили дружини з дітьми, з гордістю за своїх чоловіків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер