<

Володимир-Волинський міський суд дослідив письмові докази та заслухав аудіозаписи в провадженні щодо 22 бійців 51-ї ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 23.11.2016 / Володимир / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

23-го листопада у Володимир-Волинському міському суді відбулось чергове судове слухання у провадженні щодо 22-х бійців колишньої 51-ї бригади. В судовій залі продовжили дослідження письмових доказів.

“Від сьогоднішнього слухання, що очікуємо? Щораз очікуємо, що прокуратура відмовиться від свого обвинувачення. Звичайно це не вирішує той державний обвинувач, який приїздить сюди на засідання. Це вирішується в Києві. Думаю, що сьогодні знов буде рутинне вивчення доказів, свідків ми ще не викликали. Якихось зрушень у справі ніхто не очікує. В принципі, якщо врахувати ту кількість свідків, котрі мають бути допитані і якщо в ідеалі, то справа ще 2 роки буде слухатись,” – розповів перед початком засідання адвокат Василь Нагорний.

На черговому засідані суду розгляну докази томів № 9 та № 10.  Так, суддя Олександр Ляшенко в ході судового слідства зачитав документи, в яких йшлося про передачу військовослужбовцям матеріального забезпечення. Однак обвинуваченні були здивовані та повідомили, що окопи копали касками та іншими підручники засобами. Також екс-бійців сказали, що озвучений інвентар знаходився на інших позиція, а до них не дійшов, а серед підписантів отримувачів жодного їхнього командира.

img_2165
img_2164
img_2163

Багато зауважень зі сторони захисту було до Акту перевірки окремих питань від 30 липня 2014 та Акту службового розслідування від 18 серпня 2014 року. В першому Акті, що надійшов до суду, була відсутня одна сторінка, що на думку адвокатів має суттєве значення в судовому слуханні.

Дослідивши всі наявні письмові документи суд повторно буде витребувати частину документів. Тоді ж суддя Ляшенко запропонував перейти до виклику свідків. Однак за клопотанням адвокатів було вирішено ще заслухати аудіозаписи допитів обвинувачених Чергінця та Люльки, які екс-бійці дали ще в Жовтневому суді Запорізької області.

У судовому слуханні була оголошена перерва до 22 грудня. Також на наступному слуханні планують розпочати допит свідків.

img_2128
img_2145
img_2147
img_2151
img_2158
img_2143
img_2140




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця