<

Володимир-Волинський депутат Руслан Мороз знову не приїхав до суду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 26.10.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 8

 26-го квітня у Нововолинському міському суді мав відбутися розгляд справи про адміністративне правопорушення у вчиненні, якого підозрюють відомого Володимир-Волинського депутата Руслана Мороза.  

Але в черговий раз обвинувачений та його представники не з’явилися у суді. За словами прокурора Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури Леоніда Сасюка, депутат надав суду довідку, що з 25-го жовтня він розпочав лікування і через це не зможе бути присутнім на суді.

В результаті суд знову перенесли. Наступне засідання відбудеться 11-го листопада.

Враховуючи те, що 28-го жовтня закінчиться термін притягнення обвинуваченого у порушенні, яке має корупційний характер до відповідальності згідно з процесуальним кодексом, то навіть якщо суд визнає Руслана Мороза винним, штраф ніхто платити не буде.




коментарів: 8
    • Щось з датою не те. “26 квітня.. ! 1 листопада.Не вичитуете,шановнІ.Дрібниця, але написане пером…

  1. день і ніч пишуть про того депутата а потім дивуються чого він знов перемагає на виборах і заходить у статусі депутата до Володимир-Волинської міської ради. Пишіть більше і може на наступний раз “не пройде”. Самі ж безкоштовний піар йому робите……а люди зараз підтримують таких як Мороз, так як “демократичні сили” щодня всир…ються

  2. Руслан -ти ГТО ніколи не здавав , то й не маскуйся під його . Демократичні сили якби тобі не хотілося б , а всеж таки із великими потугами може й повільно , але просуваються у вірному напрямку- за ними Майбутнє. Тебе – мороза – більшість Володимирчан знають як бандюка 90-2000років та тітушку нещодавніх часів. Отож у тебе іншого виходу немає , як ухилятися ,купляти , шантажувати ,переховуватися , вижидати, але майбутнього навіть із твоїми статками НЕМАЄ.

    • Та ви шо…Ото невже правій папиній руці настанет скоро п….ц, як старий буде без нього? В міській раді буди траур.

    • які демократичні сили в місті , ви про що – батьківщина і свобода давно продалися , бпп з вірковським ніколи не стане демократичним , укроп вже майже весь у кишені папи ,самопоміч – щось трохи подьоргалась і вже здохла , і вже починає дружить з владою , лишилась тільки ляшківці…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок