<

Володимир-Волинських боксерів і гирьовиків привітали з досягненнями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:27 | 14.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
15
/ 1 коментар

Вихованка клубу “Любарт” Марія Любух зайняла 5-те місце на Чемпіонаті Європи з боксу, а тренер Микола Крайнов отримав 2-ге місце на Чемпіонаті Європи з гирьового спорту. З такими досягненнями спортсменів 14-го липня привітали  представники місцевої влади та спонсори.

“Скажу як вихованець клубу. Клуб пройшло вже багато поколінь. Є багато перепон, але спільними зусиллями усе подолаємо. Це патріотична робота – виховання здорового майбутнього покоління”, – сказав Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови. 

Представники ПАТ Володимир-Волинська птахофабрика “Чебатурочка” вручили грошові премії Марії Любух, а також Віктору Смичуку, котрий має величезну кількість перемог у різноманітних змаганнях з пауерліфтингу, встановив 8 рекордів України та виконав норматив майстра спорту міжнародного класу.

“Мені допомагали тренери. Батьки також підтримували, казали, щоб далі займалася боксом. У моїй ваговій категорії на Чемпіонаті Європи було 8 суперників. Було важко, бо поїхала без тренера, а саме тренер знає як настановити і підтримати. На рингу зустрілася сильніша суперниця, але нічого страшного. Наступного разу перемога буде моя”, – розповіла боксерка Марія Любух

Улітку, говорить керівник клубу “Любарт” Володимир Подзізей, у спортсменів немає відпусток. Усі активно працюватимуть над покращенням своєї спортивної форми.




один коментар
  1. Молодці!!! А керівника клубу “Любарт”, вже час нагородити державною нагородою,за виховання спортсменів європейського рівня.Але чинуши нічого(крім траншів,на всіх рівнях)нічого не помічають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа