<

Володимир-Волинську гімназію відвідала делегація із США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 10.05.2016 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

8-го травня у Володимир-Волинській гімназії відбулася зустріч представників міської влади, педагогів та учнів гімназії з директором Корпусу Миру США  Керрі Хесслер-Раделет та заступником голови місії посольства США в Україні Джорджем Кентом.

Мета візиту делегації: моніторинг роботи волонтера Корпусу Миру Джейка МакГрю, який працює у гімназії та визначення пріоритетів подальшої співпраці організації з Володимир-Волинським навчальним закладом.

Варто зазначити, що в гімназії працює вже другий волонтер з Корпусу Миру. Джейк МакГрю розповів, що його робота полягає не у проведенні уроків англійської мови, а у створенні умов для спілкування з дітьми та викладачами безпосередньо з носієм іноземної мови. Така форма співпраці допомагає значно підвищити рівень знань у учнів.

Також представників американської делегації зацікавила робота Клубу журналістики “Медіаплатформа”, який був створений на грантові кошти та має на меті розвиток громадянського суспільства та популяризацію журналістики.

Керрі Хесслер-Раделет відзначила високий рівень володіння учнями гімназії іноземними мовами та запевнила, що співпраця між Корпусом Миру та Володимир-Волинською гімназією буде тривати й надалі.

IMG_7032
IMG_7037
IMG_7071




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер