<

До Володимир-Волинської бригади планують призвати 370 волинян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:58 | 12.01.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

До кінця лютого для укомплектації 14 ОМБр мають призвати 370 волинян.

Про це повідомив військовий комісар обласного військкомату Роман Кулик під час засідання ради оборони області 12 січня, інформують у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

«Перед нами стоїть завдання, до кінця лютого доукомплектувати 14-у ОМБ – це 370 чоловік. На сьогодні прийнято лише двоє. Ще 12 проходять медичний огляд. Тому прошу вжити відповідних заходів для рекламування», – сказав Роман Кулик.

Що ж стосується осіннього та весняного призову, то їх виконали на 100 %. Однак, велика кількість призовників взагалі не з’явилася. До прикладу, лише восени – більше 8,5 тис. чоловік. Серед кращих військових комісаріатів області – Володимир-Волинський, Луцький та Ковельський.

Разом із тим, призов офіцерського запасу, що відбувся у червні та листопаді 2017 року, був не такий вдалий. Адже згідно плану із 41 офіцеру, підготували лише 30. Між іншим, 187 чоловік взагалі не з’явилися до військових комісаріатів без поважної на то причини. Відтак, до поліції надіслали списки громадян, які ухиляються від виконання громадянського обов’язку. До слова, відповідний призов будуть проводити щоквартально.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок