<

Володимир-волинські волонтери з ГО “Об’єднання Активіст” втретє за літо організували табір для дітей бійців АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:39 | 16.08.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Три заїзди, по одному кожного літнього місяця, без проколів і конфліктів організували волонтери з Володимира-Волинського.

“Три заїзди ми разом з дітками сервірували обідні столи, гралися, купалися, намагалися розважати, а інколи і виховували. Вчили допомагати меншим, розмовляли як з дорослими, опікали як своїх… Напевне ми таки робили якісь помилки?… Але протягом літа чули слова вдячності від батьків і бажання поїхати з нами ще від дітей – і це найкраща оцінка роботи нашої команди.”, – написали волонтери у соцмережі.

“Третій заїзд подарував нам неймовірне тепло серпня і тому план і розклад перебування у таборі постійно порушувався… Більшість занять та матеріалів почекають відновлення роботи тренінгових груп у вересні, коли почнеться навчання у школі. Для них у нас лишилися після табору фарби, олівці, фломастери, глина та безліч ідей”, – додали активісти.

365vBLonPK0
Cjw2O7FxFxk
h6KDt0iLekA
FKRs5_qtbGU




коментарів: 4
  1. А ще скільки лівих людей “оздоровили”!!!!! І то все з карточки Льоши чи Вадима. Піар чистої води!!!!

  2. Зато новий закон про вибори буде вимагати декларації про доходи всіх кандидатів в депутати. і якщо карточка на ім’я Олексія Панасюка, то він має по ній дати звіт. і тоді хоч буде видно скільки туди грошей зайшло, той новий лєксус то капля в морі. Бо відвертати увагу людей повідомленнями на сайті Активіста: “Видали для старшого водія Андрія П. із нашої 14-ки китель , медикаменти, зубні щітки, пасту ( дякуємо Oksana Mk за передані речі)” це одне, а як зробити, щоб такі звіти в’язалися з тими мільйонами, які пройшли через карточку.

    • Тою дрібнотою з Німеччини не прикриєшся, бо вона їм надана безкоштовно. А от на які кошти і по якій ціні купляли за кордоном автомобілі,накладні з заводу на броніки, повний звіт по карточці, (банківська виписка, а не той бред, який друкують от фанаря на фейсбуці). А налічка тіпа зі свого карману дав – як перевірити? Двойная бухгалтерія робиться на такі випадки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа