<

Володимир-Волинські школи цього року приймуть майже 4 тисячі школярів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:50 | 28.08.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

26-го серпня у залі засідань міської ради відбулась традиційна літня конференція педагогічних працівників міста, в ході якої було підбито підсумки минулого навчального року, окреслено перспективи на навчальний рік, що розпочнеться за кілька днів, 1-го вересня.

Усі навчальні заклади міста готові прийняти за парти школяриків, яких цьогоріч буде майже 4 тисячі. Відновили після ремонтів роботу і дошкільні установи, які відвідують 1460 малюків, – повідомляють на сайті міськради.

Близько чотирьох мільйонів гривень використано протягом цього року з міського бюджету, аби поліпшити умови перебування дітей в освітніх установах, забезпечити комфорт, тепло,  безпеку, якість харчування, підвищити рівень надання освітніх послуг.

В ході конференції за сумлінну працю на освітянській ниві, впровадження нових форм та методів навчання і виховання дітей міський голова Петро Саганюк нагородив Почесною грамотою міської ради Андрія Стрільчука – вчителя історії загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, переможця конкурсу «Вчитель року-2015» та Світлану Полянську – вихователя дошкільного навчального закладу №7 «Волиняночка», переможця конкурсу «Вихователь року-2015».

А також міський голова пообіцяв вчителям розв’язати складну проблему з виплатою індексації – якщо держава не виконає свого обов’язку та не перечислить до міської казни ці кошти до кінця бюджетного року, у грудні міська влада компенсує виплати педагогічним працівникам за рахунок місцевого бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер