<

Володимир-Волинські «сафаристи» можуть не чекати кримінальної відповідальності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 20.03.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Мажори з Володимира-Волинського, які декілька тижнів тому влаштували полювання на фермерських полях Горохівського та Іваничівського районів із застосуванням вогнепальної зброї уникнуть кримінальної відповідальності.

Таку заяву зробив начальник волинського обласного управління УМВС Петро Шпига, –  пише Волинь:Світ.

Головний міліціонер Волині зазначив, що зброю та автомобілі правоохоронці вилучили, а у зв’язку з тим, що порушники повністю відшкодували збитки потерпілим учасники полювання не будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Тож дітки володимирських олігархів отримали від волинських правоохоронців правоохоронців гарні новини і можуть і надалі безкарно зазіхати на майно інших осіб та піддавати загрозі їх життя та здоров’я.

Нагадаємо, що ще одним аспектом даного конфлікту є безпідставні звинувачення на адресу волонтерів у скоєнні цього злочину, які прозвучали з вуст губернатора області Володимира Гунчика.

Станом на 20 березня, за кілька тижнів відтоді коли особи – винуватці «сафарі», які пошкодили сотні гектарів озимини на фермерських полях, губернатор Волині Володимир Гунчик так і не приніс публічних вибачень людям, які в ньому були безпідставно звинувачені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця