<

Володимир-Волинські рятувальники завітали до школярів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:26 | 2.09.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

2-го вересня Володимир-Волинські рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Волинській області завітали у дошкільний навчальний заклад «Волиняночка», де провели для діток цікаве заняття у рамках акції  «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Під час заходу працівники ДСНС ознайомили дітей із пожежною технікою та аварійно-рятувальним обладнанням, а також розповіли про свої будні, які пов’язані з ліквідацією надзвичайних подій та ситуацій.

Під час зустрічі малеча мала чудову нагоду ознайомитися із діяльністю пожежно-рятувальної служби, та дізнатися про кожний елемент спорядження та його тактико-технічні характеристики.

З великою цікавістю діти слухали поради рятувальників із основних правил безпеки життєдіяльності, спостерігали за їх роботою, а також приміряли рятувальне спорядження. Аби школярі не забували правила безпеки життєдіяльності та корисну інформацію, їм вручили тематичні листівки та пам’ятки, у яких зазначена інформація про те, як запобігти пожежам у своїх помешканнях та на вулиці, як діяти у разі виникнення різноманітних надзвичайних подій.

unnamed (46)
unnamed (45)
unnamed (44)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер