<

Володимир-Волинські рятувальники за допомогою пожежної машини поливали городи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 3.05.2018 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 7

Працівники пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинський поливали город, використавши пожежну машину.

Про це повідомив у мережі Фейсбук користувач Сергій Юнак.

“Так охороняють нашу безпеку від пожежі Володимир-Волинські пожежники. Замість викликів поливають свої особисті городи!!!”, – написав він.

https://www.facebook.com/100007933485915/videos/2031925720415191/

Користувачі соцмережі іронізують зі вчинку пожежників, мовляв, таким чином вони “рятують урожай”.

“Молодці!!! Бабуся виховала хорошого онука, допомагає старенькій, й заодно шланги перевірять, чи не розсохлися, а може це додаткова платна послу, ринкові відносини, госпрозрахунок!!! Передаємо флешмоб швидкій та поліції!!!”, – пишуть в коментарях до допису.




коментарів: 7
  1. В нормальних цивілізованих країнах і при нормальній владі за таке керівника пожежників і весь наряд поперли б з свистом. А в нас просто звільнять шофера, який не зміг ослухатися керівника.

  2. та огороди це так може бути дрібниця -та пожежні машини ще возили , орієтовно тиждень тому , воду на дачний масив ” Марс”на першу чи другу лінію від міста …

  3. Видно щоне вихований i немав чим занятись а пожарнiкi молодцi що помогли простi людинi яка заплатила запослугу вказну пожарним

  4. Сергей Юнак ты наверна невоспитанный и не удевлюсь что и школу нормально не закончил. Хотел пропиариться “” лучше смотрел бы за своими полями и каких делишех ….. было в прошлом. Люди я думаю что пожарники тут ничего плохого не зделали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер