<

Володимир-Волинські рятувальники спільно із рибоохоронною інспекцією провели інформаційний рейд на річці Луга

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 1.02.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

1-го лютого рятувальники Володимир-Волинського МРВ, з метою попередження травмування та загибелі громадян на льоду на р. Луга, провели рейд щодо дотримання безпечної поведінки під час перебування на льоду. У процесі відпрацювання з рибалками проведено інструктаж та вручено пам’ятки із заходами безпеки, яких потрібно неухильно дотримуватись, перебуваючи на льоду. У листівках також розміщені поради про те, як діяти у разі потрапляння під кригу.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій наголошують на усвідомленні того, що довіряти особистій самовпевненості і випробовувати свою вдачу ні в якому разі не можна. Краще обійдіть біду стороною. Не забувайте, що зимова підлідна ловля риби вимагає суворого дотримання правил безпечної поведінки. Обов’язково дотримуйтесь таких правил: не пробивайте лунки близько одна від одної та на переправах, не збирайтеся великими групами на одному місці, не ловіть рибу поблизу вимоїн та занадто далеко від берега. І доречно завжди мати під рукою міцну мотузку довжиною 12-15 м, а також тримати поруч з лункою дошку або велику гілку.

Пам’ятайте: дотримання елементарних правил безпечної поведінки допоможе вам зберегти своє життя і життя людей, які знаходяться поруч з вами. Не забувайте роз’яснювати ці правила дітям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа