<

Володимир-Волинські рятувальники провели профілактичну бесіду з медиками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:22 | 21.04.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У четвер, 21-го квітня працівники Володимир-Волинського міськрайвідділу УДСНС України у Волинській області провели бесіду з працівниками Володимир-Волинської станції переливання крові з питань безпеки життєдіяльності.

Фахівці у доступній формі розповіли працівникам про основні правила пожежної безпеки, а також про те, яких важливих профілактичних заходів необхідно дотримуватись, аби запобігти біді. Наголосили на найхарактерніших небезпеках, котрі підстерігають на легковажних у побуті, під час роботи та відпочинку, пожежі – при необережному поводженні з вогнем, електричними і газовими приладами. Також нагадали працівникам правила користування вогнегасником під час несподіваної та небезпечної ситуації. Співробітники Служби порятунку нагадали про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття. Особливо наголосили на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Розповсюдили плакати та листівки, на яких зображені основні правила пожежної та техногенної безпеки та дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

6edba920-8fa3-49a6-8b77-50962bb86d2e
40b849f1-6953-49ba-8b8f-59b542d9393f




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок