<

Володимир-Волинські податківці мобілізували до бюджетів понад 100 мільйонів податкових платежів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 6.04.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За підсумками І кварталу 2016 року платники податків, які обслуговуються у Володимир – Волинській ОДПІ, сплатили до бюджетів всіх рівнів 100,6 мільйона гривень податкових платежів. Сума надходжень протягом трьох місяців цього року перевищує минулорічні показники на 45,9 відсотка.

«Збільшення надходжень в півтора рази – підсумок спільних зусиль сумлінного бізнесу та фахівців ДФС, а також результат більш якісного  адмініструванні податків. Не варто забувати, що з початку 2016 року бізнес працює в нових податкових умовах. Тому зростання надходжень свідчить про досить прийнятні умови для підприємницької діяльності», – вважає начальник Володимир-Волинської ОДПІ Ігор Пакулець.

Як свідчить аналітика, платники податків м. Володимир-Волинський у І кварталі поповнили бюджети на суму понад 51 мільйон гривень, що більш як удвічі більше проти минулого року.

Завдяки платникам Володимир-Волинського району  до бюджетів надійшло 13,3 мільйона гривень податків, а платники Локачинського району з початку року сплатили 36,3 мільйона гривень податків.

За матеріалами Володимир-Волинської ОДПІ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер