<

Володимир-Волинські підприємці побували на “круглому столі”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 20.04.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

20-го квітня у малому залі Володимир-Волинської міської ради відбулася зустріч підприємців з представниками державних органів та місцевої влади.

Підприємців найбільше зацікавило повідомлення представниці управління праці Тетяни Ільницької стосовно перевірок, які тривають у нашому місті. Їх проводить інспекція праці. В першу чергу перевіряють юридичні особи, але можуть “завітати” і до будь-якої фізичної особи, що займається підприємницькою діяльністю. Предметом перевірок є: легальне працевлаштування робітників, дотримання режиму праці та своєчасності виплати заробітних плат. Ільницька наголосила, що штрафи за порушення досить високі, тому підприємцям варто виправити всі недоліки, які можуть існувати. Також, скоро відновить свою діяльність і місцева робоча група, яка почне перевіряти підприємців.

Серед інших питань розглядали порядок оплати лікарняних і декретних за рахунок фонду соціального страхування для ФОП та створення безпечних умов праці на робочому місці.

Головуюча на зустрічі заступник міського голови Лариса Кулікова нагадала, що міська рада прийняла рішення заборонити продаж алкогольної продукції 30-го та 31-го липня, тобто під час святкування дня міста. В межах закладів громадського харчування ця заборона не діє, але за умови, що алкоголь будуть вживати безпосередньо в кафе, ресторанах чи барах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок