<

Володимир-Волинські освітяни готуються до старту ЗНО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:13 | 21.04.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю, 24 квітня 2015 року, учні загальноосвітніх шкіл України здаватимуть тестуванням з української мови та літератури. Відтак, наприкінці квітня стартує  початок проведення основної сесії ЗНО. У Володимирі-Волинському учні шкіл міста, району, частина школярів Іваничівського району здаватимуть тестування на базі загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №2 та НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей”.

О 10:15, 24 квітня, учні 11 класів зможуть потрапити у класи навчальних закладів Володимира-Волинського, які спеціально приготовані для проведення зовнішнього незалежного оцінювання знань школярів. Як повідомив “БУГу” начальник управління освіти Володимир-Волинського міськвиконкому Дмитро Здіховський, у цей день освітяни міста готові прийняти близько 300 школярів із міста та району, а також сусідів із Іваничівського району.

Для роботи у групах учнів, які проходитимуть зовнішнє оцінювання працюватиме близько 100 педагогів міських шкіл. Через це у п’ятницю школи Володимира-Волинського навчання не проводитимуть.

Формування груп по здачі тестів завершиться об 11:00 і тоді почнеться тестування з української мови та літератури.

Учасників у пункти зовнішнього незалежного оцінювання допускатимуть лише за наявності:

– оригіналів документів, що посвідчують особу (паспорт, військовий квиток, паспорт громадянина для виїзду за кордон, посвідчення водія, посвідчення особи без громадянства, інші документи державного зразка, що посвідчують особу);

– Сертифікат ЗНО-2015;

– запрошення перепустки.

Запрошення-перепустку із назвою та вказаною адресою пункту проведення ЗНО, необхідно видрукувати зі своєї «Інформаційної сторінки», що розміщена на сайті УЦОЯО https://testportal.gov.ua/.

Вхід на “Інформаційну сторінку” – за номером Сертифіката та пін-кодом, що є у Сертифікаті.

Інтернет-видання “БУГ” бажає цьогорічним випускникам ні пуху, ні пера!

Окрім того, Дмитро Здіховський повідомив про те, що цьогоріч навчання у загальноосвітніх школах Володимира-Волинського завершиться 29 травня. А вручення атестатів випускникам пройде наступного дня, 30 червня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця