<

Володимир-Волинські міліціонери прозвітували за 10 місяців своєї роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:36 | 20.11.2014 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці Володимир-Волинського відділення УМВС у Волинській області прозвітували за 10 місяців своєї роботи.

Звіт представив в.о. начальника міліції підполковник Олександр Могилецький, оскільки начальник міського відділу Віталій Здомищук перебуває в зоні АТО.

Сто десять працівників міськрайонного відділу міліції обслуговують понад 60 тисяч населення. У найвіддаленіші куточки району правоохоронці змушені діставатись на одному службовому автомобілі.

За словами Олександра Могилецького, з початку року у Володимир-Волинському відділі внутрішніх справ було зареєстровано 558 кримінальних правопорушень, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Найбільше правопорушень стосовно крадіжок та нанесення тілесних ушкоджень різного ступеню важкості. Скоєно цього року у місті 4 убивства.

Вдалось володимир-волинським правоохоронцям розкрити 60 кримінальних правопорушень, що були скоєні у минулі роки.

Ведеться у місті та районі боротьба із незаконним обігом наркотиків. З початку року задокументовано 26 фактів, пов’язаних з наркообігом. На обліку в секторі боротьби з наркотиками перебуває 113 осіб.

На профілактичному обліку у Володимир-Волинському відділі внутрішніх справ наразі перебуває 145 раніше засуджених осіб, під адміністративним наглядом – 23 раніше засуджених особи й 147 сімейних дебоширів. Складено з початку року 1063 адміністративних протоколів.

«Припускаю, що це певне ігнорування нашої роботи», – так прокоментував напівпорожній зал світлиці міліції підполковник Олександр Могилецький. Адже послухати про результати роботи місцевої міліції прийшли лише самі правоохоронці та декілька журналістів.

«ВолиньPost»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер