<

Володимир-Волинські дітлахи збирали речі для дітей переселнців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 6.03.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Школи та садочки Володимира-Волинського долучились до благодійної акції.

У рамках всеукраїнської акції «Діти заходу – дітям сходу», яка відбувається за ініціативи підрозділу Правого сектору «Жіноча Січ», у володимир-волинських міських та районних навчальних закладах провели збір подарунків для дітей-переселенців та тих, що зараз проживають у зоні АТО, – пише Слово Волині

Всього за декілька днів вдалось зібрати цілу купу пакунків, які за словами керівника ГО «Правий сектор. Володимир-Волинський» Тамари Лещук, ледь умістились у приміщенні організації. Очільниця місцевого Правого сектору зізнається, що подивована такою активністю юних благодійників.

Серед найактивніших учасників акції милосердя – учні ЗОШ №5. Для своїх ровесників зі Сходу вони зібрали теплий одяг, іграшки, солодощі, книжки українською мовою та листи-побажання з теплими та щирими словами підтримки.

Учениця 5-А класу Софія Борисюк розповідає, що не пошкодувала віддати на благодійність п’ять  своїх книжок, пазли та м’яку іграшку, адже їй дуже жаль дітей, які втратили свої рідні домівки. «Хочу побажати цим дітям, щоб вони швидше звикали до нової оселі і забули про все те погане, що їм довелось пережити», – зазначає п’ятикласниця.

Зі слів заступника директора ЗОШ №5 Ірини Костюк, навчальний заклад охоче долучився до акції: «Ця акція – перевірка на людяність та доброту. Сьогодні кожен діє по совісті і по велінню своєї душі. Є діти, які взяли більш активну участь, є такі, що менш долучились, але байдужих не залишилося. Те, що ми зібрали – це,  можливо, малесенька крихітка, але головне, що робилося це щиро і від душі».

Школу №5 Володимира-Волинського також не оминули буремні події на Сході. Наразі у школі навчаються 16 дітей, чиї батьки є учасниками АТО. Серед них і  двоє осиротілих дітей Дмитра Головіна, який загинув на Сході місяць тому.

Вже найближчими днями усі зібрані речі володимир-волинськими дітлахами буде відправлено у Маріупольську школу-інтернат та інші населенні пункти в зоні АТО.

IF
IF
IF
IF
IF




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця