<

Володимир-Волинські депутати від «Нашого Краю» вимагають, щоб шкільні меблі замовляли у місцевого бізнесу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 8.09.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 12

Депутати Володимир-Волинської міської ради від фракції “Наш край” на засіданні сесії 7-го вересня заявили, що для шкіл міста всі необхідні меблі можна закупляти на місцевій фабриці.

Депутат Руслан Мороз спробував розібратися в звіті Петрука та уточнив, чому меблі для перших класів закуповуються в інших виробників, а не у Володимир-Волинських.

“А де ви замовляєте меблі (до начальника управління освіти, молоді і спорту – ред.). У нас є ціла меблева фабрика,” – запитав Мороз.

В дискусію включився Максим Клим’юк, який додав, що місцева меблева фабрика виробляє меблі для шкіл Зимнівської громади і ніяких проблем з цим не виникало.

В’ячеслав Петрук відповів, що меблі повинні мати необхідні сертифікати, а будь які закупівлі йдуть через систему «Прозорро» і володимирські підприємці можуть також брати участь в торгах.

Однак така відповідь не задовольнила Мороза і він вимагав, щоб меблі замовляли у місцевого бізнесу.

” В нас є людина, в нас є фабрика на території міста. Треба підтримувати місцевих підприємців,” – додав Руслан Мороз.

Додамо, що депутати Руслан Мороз та Максим Клим’юк та і діяльність партії “Наш Край” тісно пов’язують із Олегом Борбелюком, який є генеральним директор мебельної фабрики “Гербор-холдинг”.




коментарів: 12
  1. Шось сильно той Мороз активізувався. То йому червоно чорний прапор не подобається, то меблі гербора йому подавай. Може міську раду з малиною переплутав?

  2. вважаю, шо червоно чорний прапор повинен бути на хаті кожного, кому він подобається… постійно.. ніхто ж не забороняє ?

  3. А що, це так сильно буде погано, що меблі будуть Герборовські? Підприємство платить податки всі в бюджет міста, тобто залишаються кошти на користь міста!!!!

  4. Мороз,Климюк,Борбелюк і бла бла….але ж Гербор,робочі місця,щоб гроші залишалися на місці,чому про це ніхто не говорить? Мороз він як людина,хотілося б кращого,але правда в його словах є!

    • Звертаюсь до тебе, шавка морозівська, яка постійно міняє нік на всіх гілках, що стосується його пахана: “Втихомирся вже нарешті”

      • Хто тут шавка ,це ще треба дослідити ,а на рахунок ніка -то приведи приклад його зміни. Мені пофіг ти і твій Мороз ,деріться ,хоч на дуель визивайте один одного ,але якщо купують вироблене в своєму місті ,то це користь для громади і не важно хто виробник ,бо це зовсім інша тема .

        • Якби ти і твій пахан мали би трохи більше IQ,то знали б, що подібні закупівлі проводяться через тендер і систему “PROZORRO”. Все інше то є не законно і є корупція. Хоча що я пояснюю? Ви і слів то таких не чули. Хоча для вас можна. Ви ж по понятіях…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця