<

Володимир-Волинська школа-інтернат відсвяткувала 55-річчя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 20.10.2017 / Володимир /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

20-го жовтня пройшли урочисті заходи з нагоди 55-ої річниці від створення Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат I-III ступенів “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки”. За ці роки навчальний заклад пережив чимало змін, переформатувань від звичайної школи-інтернату до закладу нового типу.

“Я радий, що наш навчальний заклад постійно розвивається. Випускники є нашою гордістю. Нам вдається втілювати інноваційні методи навчання одними з перших в Україні. І усім цим я завдячую колективу школи. Вітаю всіх з 55-річним ювілеєм рідної школи”, – сказав під час виступу директор навчального закладу Валентин Вірковський.

На урочистості завітало чимало гостей, серед яких помічник народного депутата України Ігоря Гузя Валентин Кошельник, секретар міської ради і заступник міського голови Олег Свідерський.

У день відзначення ювілею школи на території закладу відбувся ярмарок-продаж “На ярмарок запрошуєм – гуртом, поодинці, чекають на Вас тут чудові гостинці”, зустріч випускників та ветеранів школи, футбольні матчі, родинні свята для учнів та їхніх батьків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер