<

Володимир-Волинська птахофабрика націлилася на Європу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 4.04.2016 / Володимир /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

1-го квітня 2016-го року Володимир-Волинська птахофабрика отримала ще одне підтвердження якості власної продукції, піднявшись на ще одну сходинку вверх в системі якості міжнародних стандартів, адже підприємству вдалося успішно пройти сертифікаційний аудит на відповідність Стандарту безпечності харчових продуктів ISO 22000 та отримати Сертифікат.

Про це йдеться в повідомленні підприємства.

Таким чином, птахофабрика займає гідне місце серед українських та європейських підприємств-виробників курячого м’яса. Сертифікація за стандартом ISO 22000 підтверджує, що підприємство виконує стандарти безпеки харчової продукції, безперервно стежить за її якістю. Сертифікат підтверджує, що підприємство впровадило систему менеджменту харчовою безпекою своєї продукції і управління ризиками, пов’язаними з цими питаннями. Завдяки впровадженої системі управління використовуються попереджувальні заходи, а не запізнілий контроль, оптимізуються бізнес — процеси взаємодії підвищується рівень всіх структурних підрозділів. Крім того, безпека виробництва підтверджується документально.

Як повідомив заступник Генерального директора Сергій Висоцький: «Переваги впровадження системи HACCP свідчать про: дотримання обов’язкових умов контрольних органів; забезпечення системного підходу на всіх етапах виробництва; постійний контроль параметрів безпеки продукту; зниження кількості невідповідної продукції; розподіл відповідальності за забезпечення безпеки продукту; своєчасне використання попереджувальних заходів; збільшення довіри споживачів; розширення ринків збуту; збільшення конкурентоспроможності; зростання інвестиційної привабливості та кредитоспроможності; конкурентні переваги при тендерах; переваги при укладанні контрактів із зарубіжними партнерами.

Наявність такого документу дозволить у найближчому майбутньому вийти на ринки Європейського союзу» «Успішне проходження аудиту та отримання Сертифікату ІСО 22000:2005 не тільки надає ряд переваг, а й мотивує нас на суворе дотримання впроваджених правил та умов, спрямовує наші зусилля на послідовне та безперервне покращення якості нашої продукції. Адже це процес, що повністю змінює довіру у відносинах між нашими партнерами та постачальниками», коментує Генеральний директор Аліна Сич.

Сертифікаційний аудит було проведено німецької експертною компанією ТЮФ ЗЮД Менеджмент сервис ГмбХ, незалежною організацією, акредитованою для проведення робіт з сертифікації систем менеджменту в Німецькій Раді з Акредитації.

сертификат-исо-22000




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа