<

Володимир – Волинська ОДПІ інформує усіх платників податків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 23.03.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Володимир – Волинська ОДПІ « Для якісного обслуговування просимо платників придбати касову техніку»

Відповідно до вимог п.296.10 Податкового кодексу  платники єдиного податку Ш групи повинні застосовувати РРО з 01.07.2015 року, а  П групи – з 01.01.2016 р.

Для того щоб уникнути черг та за для якісного обслуговування Центрами сервісного обслуговування, просимо платників єдиного податку придбати касову техніку  і зареєструвати  її  в податковій інспекції.

За детальним переліком адрес та номерів телефонів Центрів сервісного  обслуговування просимо звертатися за адресою: м. Володимир – Волинський, вул. Ковельська,63 (Центр обслуговування платників) та за телефонами: 2-16-82 та 2-25-56.

Заздалегідь вдячні за співпрацю.

Відпуск нафтопродуктів через мережу АЗС – це операція з продажу пального кінцевим споживачам, що є об’єктом оподаткування акцизним податком

При відпуску нафтопродуктів через мережу АЗС провадиться операція з продажу пального кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання, що є об’єктом оподаткування акцизним податком з роздрібних продажів, здійснення якої документально підтверджується як для розрахункової операції (оформляється відповідний розрахунковий документ).

Така норма передбачена підпунктом 213.1.9 пункту 213.1 статті 213 Податкового Кодексу України від 02.12.2010  № 2755-VI.

Звертаємо увагу платників акцизного податку, що відповідно до ДСТУ 4303:2004 «Роздрібна та оптова торгівля. Терміни та визначення понять»:

– роздрібна торгівля – це вид економічної діяльності в сфері товарообігу, що охоплює купівлю-продаж товарів кінцевому споживачеві та надавання йому торговельних послуг.

Роздрібний продаж нафтопродуктів здійснюється через мережу АЗС, що призначені для відпуску споживачам нафтопродуктів (п. 2 Правил          № 1442).

Згідно із Законом № 265 розрахункова операція – це приймання від покупця готівкових коштів, платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо за місцем реалізації товарів (послуг), видача готівкових коштів за повернутий покупцем товар (ненадану послугу).

Зазначимо, що застосування банківської платіжної картки – це оформлення відповідного розрахункового документа щодо оплати в безготівковій формі товару (послуги) банком покупця, а у разі повернення товару (відмови від послуги) – оформлення розрахункових документів щодо перерахування коштів у банк покупця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер