<

Володимир-Волинська музична школа показала звітний концерт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:31 | 25.02.2017 / Володимир / , /
Перегляди
42
/ Коментарі відсутні

24-го лютого у районному будинку культури відбувся звітний концерт учнів та викладачів Володимир-Волинської музичної школи.

Навчання музиці дітей – найголовніше завдання педагогічного колективу. За роки існування школа стала справжнім осередком музичної культури в місті та районі.

Щороку юні музиканти беруть участь у обласних конкурсах виконавців та музично-теоретичних олімпіадах, де показують високий рівень здобутих знань та виконавської майстерності. Серед вихованців музичної школи є лауреати та дипломанти багатьох обласних конкурсів та фестивалів вищого рівня.

На високому професійному рівні прозвучали  цього дня музичні твори у виконанні вихованців та викладачів музичної школи. Глядачі отримали найкращі емоції та приємні враження від концертних номерів юних музикантів та їх наставників.

В залі панувала атмосфера уваги та доброзичливості. Глядачі бурхливо аплодували після кожного виступу.

Учасників звітного концерту музичної школи привітав помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч, який вручив викладачам Володимир-Волинської музичної школи Ользі Манаховій та Ользі Редько подяки за сумлінну творчу працю, високі досягнення у гармонійному розвитку талановитої учнівської молоді, вагомий особистий внесок у розвиток музичного мистецтва в місті та районі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер