<

Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура винесла вирок двом молодикам за розбійні напади на магазини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 28.06.2015 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинською міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо двох молодиків, які разом та поодинці обкрадали магазини і промишляли розбоєм.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У листопаді-грудні 2014 року один зі зловмисників – 21-річний мешканець села Заріччя, проникаючи у приміщення у нічний час, обікрав 4 магазини у Володимирі-Волинському та магазин у своєму рідному селі. Цікавили злодія грошові кошти, які він забирав із кас і сейфів, та цигарки. Усього молодик завдав збитків власникам торгових точок на понад 22 тис. грн.

Інший фігурант кримінального провадження – 20-річний мешканець княжого міста – у вересні 2014 року у приміщенні спортивного комплексу «Спартак» у Володимирі-Волинському із рюкзака неповнолітнього викрав мобільний телефон вартістю понад 700 грн.

А вже в січні 2015 року, разом із 19-річним товаришем, який досі знаходиться в розшуку, закривши обличчя масками й погрожуючи ножем продавцю магазину “Ірена”, що на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському, вони заволоділи грошима в сумі 500 грн.

Під ранок на Водохреще цьогоріч усі троє зловмисників так само у масках увірвалися в магазин “Маяк” на вулиці Поштовій і, погрожуючи ножем продавцю, забрали з каси та сейфу 16,5 тис. грн.

Вироком Ковельського міськрайонного суду молодиків визнано винними у вчиненні цих злочинів та призначено покарання: старшому – у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна, молодшому – у виді 7 років та 1 місяця позбавлення волі так само з конфіскацією майна.

Третього спільника зловмисників, який устиг втекти за кордон, розшукують правоохоронці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер