<

Володимир-Волинська громадська рада з військовим “присмаком”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 19.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарів 10

Чергове засідання громадської ради, яке відбулося 19-го квітня, розпочалося із звернення батька загиблого майора колишньої 51-ої ОМБр Віктора Хмелецького. Продовжили питаннями: виділення земельних ділянок учасникам АТО,   вирішення проблеми з недобудованим будинком для військовослужбовців, присвоєння назви “Воїнів 51-ої бригади” одній із вулиць Володимира-Волинського. 

Іван Хмелецький звернувся до членів громадської ради з проханням залишити назву вулиці, перейменованої на честь його сина. Як зазначив пан Хмелецький, певна група громадян “тероризує” жителів згаданої вулиці чутками про значні фінансові витрати, які “ляжуть” на їх плечі. При цьому самі мешканці вулиці Хмелецького абсолютно не проти залишити нову назву, але не готові платити за це гроші.

Окремі члени громадської ради вибачились перед схвильованим чоловіком та запевнили його, що вулиця продовжить носити ім’я загиблого Героя АТО.

Питання щодо виділення земельних ділянок для учасників АТО тепер буде розглядатись постійно на засіданнях громадської ради, оскільки поки вільних ділянок немає, а звернення від військовослужбовців ще надходитимуть довго.

В рамках розгляду цього питання громадська рада вирішила направити лист до чиновників вищого рівня (Прем’єр-міністра, Міністра оборони та інших) щодо передачі землі Міністерства оборони на баланс міста, бо вона фактично не використовується.

В травні громадська рада розгляне питання, що стосується недобудованого будинку для військовослужбовців на вулиці Академіка Глушкова. Як зазначив один із членів громадської ради, фінансування для завершення будівництва вже погоджене.

Цю інформацію вранці 19-го квітня підтвердив міський голова Петро Саганюк. Журналістам на брифінгу Саганюк повідомив про розмову із начальником Генерального штабу, який запевнив, що Міністерство оборони виділить кошти на добудову багатоквартирного будинку. Здати об’єкт планують на початку осені. Першими квартири отримають сім’ї загиблих учасників АТО та бійці, які стоять у черзі.

Формуючи план роботи громадської ради, її члени вирішили розглянути у червні питання присвоєння одній з вулиць міста назви “Воїнам 51-ої окремої механізованої бригади”. При цьому Микола Гінайло запропонував вивчити думку громадян щодо надання цієї назви вулиці Ковельській, або тій частині, де розташований військовий підрозділ.

Серед інших питань, які будуть розглядатись громадською радою найближчі місяці: щодо покращення криміногенної ситуації у місті, наведення порядку із самовільним паркуванням, екологічною ситуацією та інші.




коментарів: 10
  1. Не тим ви,шановні,займаєтеся. Ви краще змінюйте життя накраще,аби не дарма ті хлопці,в т.ч. з 51 ОМБР, своє життя віддали. Не хотіли вони вулиць своїми іменами називати,вони хотіли змін! А ви,шановні, замилюєте очі і паплюжите честь полеглих воїнів,бо не такі зміни вони відстоювали! Слава героям!

  2. Якщо в голові окрім перйменувань міста більше нічого немає тоді потрібно тікати з міської ради. Проблем в місті більше ніж чого, ви подивіться на життя людей, на те що немає людям робочих місць, люди виживають як можуть, а ви тільки б витрачати їх податки куди попало тільки не на благо людей

  3. Дякуйте вічному меру сагану, який продав заводи то романюку, то ковальчуку і все це позакривалося. І тепер люди за яких ви так печетеся працюють на один завод – перекид на руслана. І податків вони не платять завдяки заводу імені сагана.

  4. Ви хоч раз сходіть на сесію міської ради і послухайте про що говорять новоспечені депутати, складаеться враження,що їм всерівно як живуть люди і які в людей потреби в житті. Саган тут не до чого він без депутатів рішень не приймае. Писаки прийдіть на сесію і послухайте кого ви обрали Вам буде стидно за своїх обранців

  5. Ніколи не міг подумати що Мартинюк настальки нерозумний чоловік.Чого ти чоловіче туди вліз? Яка рада? З тебе що вчитель, що політик .Там гапон раз рявкне і все стане “на свої” місця.

  6. Мартинюк після “тяжкого” воювання на фронті рішив в депутати проскочити від сраної риговської партії, але народ то нинче не зовсім дурний – дулю дали! І так як втомився від постоянного писання в “зоні АТО” то рішив посунутись хоть кудись. Знайшов корєша лже-попа і очолили срану раду! Тепер горе патрійоти будуть давати комусь поради як жити і що робити депутатам))))))) С…ки))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця