<

Володимир-Волинський увійшов у першу десятку Рейтингу прозорості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:19 | 1.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Оприлюднили переможців Рейтингів прозорості та підзвітності міст-2020. Володимир-Волинський потрапив в першу десятку Рейтингу прозорості.

Про це йдеться на сайті міста.

Володимир-Волинський вперше потрапив до першої десятки, адже протягом 2020-го року працівники міськвиконкому найактивніше втілювали рекомендації щодо прозорості й таким чином отримали найбільший приріст –  22 бали.

Загальна кількість отриманих містом балів – 71,6. Місту вдалося покращити свою позицію відразу на 27 сходинок та потрапити в першу десятку списку.

Найпрозорішим та найпідзвітнішим містом України став Маріуполь. У прозорості місто отримало 86,6 бала. Друга сходинка – у Львова, який отримав 85,2 бала.

Прозорість та підзвітність міст не залежить ні від їхнього розміру, ні від регіону. Головним фактором у впровадженні змін є проактивна позиція органів місцевого самоврядування. 

Презентація Рейтингів прозорості та підзвітності відбулася в межах проєкту «Transparent Cities: електронна платформа взаємодії громадян та місцевої влади для забезпечення підзвітності та належного врядування», який реалізується за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Детальну інформацію по критеріях оцінювання можна переглянути на сайті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер