<

Володимир-Волинський суд визнав винним і звільнив від адмінвідповідальності директора КП«Полігон»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 13.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

12-го грудня у Володимир-Волинському міському суді відбулися засідання у справах про адміністративні правопорушення законодавства в сфері публічних закупівель щодо директора КП «Полігон» Олександра Козичка та бухгалтера підприємства. Справа стосується порушення тендерної процедури на будівництві полігону ТПВ (третя карта сміттєзвалища), а саме: не було опубліковано у встановлені законом терміни певні тендерні документи.

Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці активіст Тарас Сватко.

“Ту документацію посадові особи опублікували через декілька днів після спливу терміну, а Держаудитслужба виявила правопорушення і склала протокол лише після надання публічності кримінальному провадженню по привласненню коштів на будівництві сміттєзвалища”, – написав Сватко.

В судовому процесі Олександр Козичко та бухгалтер підприємства Ірина Лещук визнали свою вину та щиро розкаялись. 

Суд визнав обох винними у вчиненні правопорушення, але, посилаючись на статтю 22 КУпАП звільнив обох від адміністративної відповідальності обмежившись усним зауваженням.

Також Сватко опублікував фрагмент відео з судової зали, де Олександр Козичко озвучує клопотання про заборону використання під час слухання справи фото- та відеокамер. Суддя пояснює, що засідання відкрите, тому активіст має на це право.

Нагадаємо, що слухання справ повинне було відбутися 3-го грудня у Володимир-Волинському міському суді. Проте Козичко і Лещук заявили, що бажають перенести дату засідання у зв’язку із відсутністю адвокатів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця