<

Володимир-Волинський суд присудив 51 гривню штрафу за адмінпорушення, пов’язане з виборами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 11.03.2019 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Протягом лютого-березня 2019 р. у Волинській області районні та міськрайонні суди розглянули 11 справ, пов’язаних із виборчим процесом. У Єдиному реєстрі судових рішень станом на 7 березня ОПОРА виявила 7 судових рішень.

Як повідомляють спостерігачі громадянської мережі, 19-го Володимир-Волинський міський суд Волинської області розглядав матеріали справ проадміністративні правопорушення, які надійшли від заступника начальника поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності особи за ч. 2 ст. 212-13  КУпАП

Суд встановив, що 11-го о 18:00 на рекламному щиті, що в м. Володимир-Волинський по вул. Луцькій, навпроти будинку № 105, громадянин здійснював розповсюдження, а саме вивішування друкованих матеріалів передвиборчої агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

Крім того, цього ж дня о 18:45 той же громадянин на рекламному щиті, що в м. Володимир-Волинський по вул. Ковельській, поблизу будинку № 108, здійснював розповсюдження, а саме вивішування друкованих матеріалів передвиборчої агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск. Своїми діями він скоїв правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 212-13 КУпАП.

Дві справи про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина було об’єднано в одне провадження. Під час судового засідання особа свою вину визнала, що було підтверджено зібраними доказами.

Суд постановив визнати громадянина винним у вчиненні адміністративних правопорушень та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 51 (п’ятдесят одна) гривня.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер