<

Володимир-Волинський суд помилився: подробиці казусу із стягненням з дитини боргів за тепло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 4.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

«Підприємство теплових мереж позивається до півторарічної дитини щодо стягнення боргу за тепло, якого не надає». Статтю з такою назвою опубліковали місцеві ЗМІ 2-го листопада. У КП «Теплокомуненерго» 4-го листопада прокоментували БУГу, що звернулися до міського суду щодо роз’янень, адже до дитини не позивалися. Згодом надійшло підтвердження про помилку суду: там відкрили провадження не на ту особу.

На сторінці підприємства у фейсбуці зазначають, що суд допустив помилку: помилився «однофамільцями».

“Підприємством 6-го вересня подана до Володимира-Волинського міського суду позовна заява про стягнення заборгованості за централізоване опалення, що виникла по вулиці Незалежності до відповідача Ірини Миколаївни.

Даний боржник є споживачем послуг підприємства, згідно укладеного договору від 11.01.2013. Згідно витягу з інформації з Державного реєстру речових прав власником квартири по вулиці Незалежності, є Ірина Миколаївна з 2008-го року!

Фото витягу та позовної заяви додаються.

Надіслана судом інформація стосується однофамільця з іншим місцем реєстрації, ніж зазначено у позовній заяві та відношення до належного боржника немає!

Суд допустив помилку, відкривши провадження у справі не на ту особу, до якої КП направило позов.

Просимо надалі звертатися за коментарем до КП, щоб не вводити людей в черговий раз в оману!”, – йдеться в повідомленні.

Як розповіли на фейсбук-сторінці КП “Володимир-Волинськтеплоенерго”, суд виправив допущену помилку :

“Комунальне підприємство сьогодні отримало підтвердження того, що Володимир-Волинський міський суд допустив помилку, відкривши провадження у справі не на ту особу, до якої підприємство направило позов.

Володимир-Волинський міський суд виправив описку в ухвалі про відкриття провадження у справі та приносить вибачення батькам дівчинки за спричинені незручності“, – йдеться в дописі.

На офіційній сторінці суду повідомляють:

“Відповідно до процесуального законодавства України, до відкриття провадження у справі Володимир-Волинським міським судом надіслано запит до органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання відповідача.

Оскільки у позовній заяві вказано, що місце проживання відповідача невідоме і зазначено лише останнє відоме місце проживання, ухвала про відкриття провадження була надіслана за адресою, яка вказана у відповіді органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи. У даному випадку дівчинка має такі ж прізвище, ім’я та по батькові, що й відповідачка.

Володимир-Волинським міським судом виправлено описку  в ухвалі про відкриття провадження у справі.

Володимир-Волинський міський суд приносить вибачення батькам дівчинки за спричиненні незручності”

Зазначимо, що раніше підприємство теплових мереж вимагало припинити маніпуляції навколо підприємства, адже раніше у цьому ж ЗМІ була поширена інформація про підвищення тарифів. Вона, розповіли в теплокомуненерго, не є правдивою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер