<

Володимир-Волинський педагогічний коледж – флагман з підготовки вчителів трудового навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:47 | 31.01.2020 / Володимир / /
Перегляди
108
/ коментарі 2

30-го січня Володимир-Волинський педагогічний коледж приймав гостей – методистів трудового навчання та вчителів з різних куточків Волинської області. Візит відбувся у рамках обласного семінару, присвяченому питанням підготовки вчителів трудового навчання.

Як розповів застуник директора коледжу Олександр Юринець, педагогічному коледжу дійсно є що показати, адже нещодавно заклад отримав відзнаку «Флагман підготовки вчитлів технологій».

Учасникам семінару продемонстрували спеціально обладнані майстерні, у яких є все необхідне для підготовки вчителів трудового навчання. Тут сучасне обладнання, функціонують повноцінні деревообробна, слюсарна, дві швейних майстерні, дві кухні-лабораторії, лекційна аудиторія, два кабінети креслення.

Після екскурсії гостям продемонстрували дефіле у етностилі. Костюми для дефіле виготовлені руками студентів коледжу.

У рамках візиту методистів і вчителів відбулися уроки трудового навчання у міських школах.

“Гості були вражені високим рівнем фахової підготовки і уроків з новими стратегіями НУШ. Коледж завжди кузнею кадрів вчителів технологій. Отож маємо надію, що побувавши в гостях і побачивши нашу базу, коледж наступного року отримає ще більше бажаючих потрапити в лави студентів абітурієнтів”, – розповіла голова циклової предметної комісії Ольга Вітрук.

До слова, відділення трудового навчання й технологій діє у педагогічному коледжі майде 19 років, досягнень у його викладачів і вихованців уже чимало.




коментарів: 2
  1. понавидумували всяких титулів і дають їх один одному. як ті малі діти, яким дарують цяцьки. краще б досягли належного рівня за результатами ЗНО-2019, як гімназія або третя школа.

  2. З Вашого коментарія я можу сказати що Ви собі щось новидумували! Чи Вам щось неподобається , що відбувається у ВВПК?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер