<

Володимир-Волинський народний аматорський театр запрошує побувати «Поза зоною комфорту»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 29.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
48
/ Коментарі відсутні

7-го грудня у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбудеться прем’єра вистав «Поза зоною комфорту. Сповіді людей та речей» народного аматорського театру «Різнобарв’я».

Постановка вистав від Лариси Польовньової за мотивами п’єс українських письменників – Володимира Даниленка “Малюнок на морозному склі” та Володимира Коваленка “Дзеркало” відбудеться на малій сцені.

“В сучасному молодому театрі починає переважати форма та умовність. За всіма прийомами режисури зникає людина з її радостями та печалями. Саме Людина, її почуття, переживання, пізнання є головними у прем’єрній камерній виставі Різнобарв’я “Поза зоною комфорту”.

Комфорт… Кожна людина на свій манер трактує це поняття. В побутовому плані – зручний диван або крісло, м’якенький плед, філіжанка вишуканої кави, на екрані ноутбука чи телевізора французька комедія або англійський детектив, заповнений смаколиками холодильник… Тепло, затишно…

В соціальному – улюблена робота, яка достойно оплачується, чемні діти-відмінники навчання, не старі батьки, які не турбують і не потребують допомоги…
Душевний комфорт – підзарядка на природі, музика, візит до церкви на свята.

В зоні свого комфорту ми відчуваємо безпеку, контроль та низькі ризики. Лише ступивши крок поза зоною комфорту – ми пізнаємо страх, втрачається самовпевненість, знаходимо виправдання своєму страху, стаємо вразливими для впливу чужих думок.

І саме тут більшість повертається до своєї такої звичної зони комфорту та лише сміливці йдуть далі до зони пізнання, набуття нового досвіду, подолання складнощів. Лише сміливці зможуть розширити свою зону комфорту до зони росту, знайти свої життєві цілі, досягнути їх та втілити свої мрії у реальність”, – йдеться на сторінці театру у фейсбуці.

Початок вистав: 15:00, 18:00. Вхід за запрошеннями. Попередня реєстрація для отримання запрошення за телефоном: 0936201482. Кількість місць обмежена.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер