<

У Володимирі-Волинському і Зарічанській ОТГ заасфальтували спільну вулицю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:27 | 9.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

9-го жовтня завершили асфальтувати Федорівську вулицю у Володимирі-Волинському та Зарічанській ОТГ. Саме по цій вулиці проходить межа міста з громадою.

Роботи виконала «Луцька ДПМК». За них заплатили на умовах співфінансування з двох бюджетів.

Оглянули роботи і потисли один одному руки на вулиці перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук та голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка.

“Так склалося, що частина Федорівської перебуває на балансі міста, а ще частина – на балансі Зарічанської ОТГ. Відтак, половину коштів (а це майже 350 тисяч гривень) на виконання цих робіт віддає місто, а другу – громада”, – розповів перший заступник міського голови.

Це вже другий спільний проєкт, який реалізовує місто спільно з Зарічанською ОТГ. Раніше вкладали бруківку на частині тротуару по вулиці Луцькій, де прокладали труби і село Заріччя підключали до міського водопроводу.

“Приємно, що ми можемо реалізувати це для людей. В ОТГ для ремонту доріг вдалося залучити кошти обласного бюджету, були держкошти, є ше не реалізований проєкт, який плануємо зробити в жовтні – поточний ремонт на вулиці Шкільній в селі Суходоли”, – сказав голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер