<

Володимир-Волинський «фаберже» Анатолій Бойко отримав звання почесного жителя міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 12.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

11-го липня на сесії депутати підтримали рішення про присвоєння волинському «фаберже» Анатолію Бойко звання заслуженого жителя Володимира-Волинського.

Митця з Володимира-Волинського знають в усій Україні та світі. Він виготовляє справжні шедеври з яєчної шкаралупи, металу та дорогоцінного каміння.

Роман Віслобоков, начальник відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, на засіданні зазначив, що депутатська комісія попередньо не ухвалила проект рішення.

Депутат міськради Олег Тимосевич зауважив, що потрібно використати нагоду та удостоїти званням Анатолія Бойка, адже в нього “золоті руки” і зараз таких людей мало.

Депутатка Світлана Федонюк заявила, що не бере участі в голосуванні, бо вважає це профанацією самого звання. Зі словом виступив і Руслан Мороз.

“Людина прославляє наше місто. Світлана не хоче, бо їй щось не дають. Ми будемо голосувати”, – зазначив Мороз.

У підсумку 23 депутати проголосували “за” присвоєння Анатолію Бойко звання почесного громадянина Володимира-Волинського, в тому числі Федонюк, троє – “утрималися”, 5 не голосували. Після голосування Федонюк встала і заявила, що помилково натиснула, бо думала, що голосують за інший проект. Просила не враховувати її голос.

Нагадаємо, напередодні Великодня журналісти БУГу були в гостях у відомого волинсьного «фаберже».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа