<

Володимир-волинський бізнесмен Олег Борбелюк розпочав виборчу кампанію?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 15.03.2019 / Володимир /
Перегляди
12
/ коментарів 10

Наближеність до парламентських виборів у жовтні цього року заставляє проявити політичну активність тих, хто має амбіції та відповідні фінансові можливості. Один з таких в нашому регіоні є Олег Борбелюк, екс-депутат Волинської обласної ради та генеральний директор підприємства «Гербор-холдинг».

За наявною у нашого видання інформацією, у 2018 році люди, наближені до Олега Васильовича, змогли встановити контроль над місцевими осередками Громадянської позиції Анатолія Гриценка та Радикальної партії Олега Ляшка у Володимирі-Волинському. До цього політичного пулу теж можна додати осередки партії «Наш край» та Опозиційний блок. На сьогодні команда Олега Борбелюка намагається «оформити» кураторство і над штабом кандидата у президенти Володимира Зеленського, використовуючи для цього, зв’язки Максима Клим’юка, здобуті під час активної його участі у КВНському русі.

Кулуарно, ці політичні кроки узгоджуються з впливовими на Волині бізнесменами – Романом Микитюком та Іваном Смітюхом. Останній, незважаючи на своє минуле, яке пов’язане з Партією регіонів, став довіреною особою Анатолія Гриценка у ковельському окрузі №21.

Також варто відмітити інформаційну активність Олега Васильовича у виданні «ВолодимирМедіа», власником якого він є, і на сторінках якого нещодавно вийшла програма «В десятку», де сам бізнесмен виступає в ролі ведучого.

Нещодавно в одному з інтерв’ю на запитання журналіста: «Нині вам приписують високі політичні амбіції…», він відповів: «Відразу кажу: як керівник підприємства і патріот міста, осторонь різних процесів, що відбуватимуться в найближчі два роки, не залишусь»

З огляду на можливе залучення фінансових ресурсів та певний політичний досвід, заявка на участь у парламентській кампанії є надто серйозною. Хоча, як завжди, є свої нюанси…

А перешкодою для досягнення цих цілей можуть стати такі фактори:

  • Причетність до Партії регіонів. Адже у липні 2012 року Борбелюк став заступником керівника обласного осередку цієї політичної структури і очолював його аж до розстрілу Небесної сотні у Києві. Ймовірно, вичікуючи, як «ляже» політична карта… Те ж саме можна сказати і про кістяк команди Олега Васильовича. Оскільки і Максим Климюк, і Юлія Пашкова – теж колишні члени Партії регіонів.
  • Системний конфлікт з володимир-волинським міським головою Петром Саганюком. Хоч він і останнім часом дещо втратив контроль за політичними процесами в місті, та все ж, адміністративно може завадити Борбелюку при веденні виборчої кампанії.
  • Маловідомість Борбелюка поза межами міста Володимир-Волинський, першою чергою, як політика, а не бізнесмена.
  • Боротьба за електоральні вподобання з іншими можливими кандидатами. Вони будуть опиратися саме на тих виборців, які проживають у Володимирі-Волинському, а це: і Костянтин Зінкевич, і Микола Юнак.
  • Контрдії діючого парламентаря Ігоря Гузя та його політичного союзника Ігоря Палиці.




коментарів: 10
  1. Нинішня місцева влада більше за 20 років свого керування не створила і не сприяла створенню нормального життєвого середовища для більшості жителів міста, знищена практично вся промисловість , де б могла працювати молодь і підприємства змогли б наповнювати бюджет міста. Влада більше оперує субвенціями , тобто надходженнями з обласних та державних бюджетів – а де серйозні гроші , які б могло заробити місто , адже воно має для того всі можливості і по розташуванню , є залізничний вузол , є розумний потенціонал людей – але немає , як зараз модно говорити – політичної волі І бажання влади і тому місто стало депресивним . Владу старого зразка з діючою командою комсомольсько-комуністичними методами керування треба міняти в результаті розумної альтернативи і тому всі , хто хоче місту добра в майбутньому мають право приймати участь у виборах влади , навіть і той же Борбелюк . Право ж кінцевого вибору ає бути в мешканців міста , звичайно якщо не буде задіяний активно адмінресурс і не будуть існувати фальсифікації , що звязані з виборами.

    • ДО Вадима . Вузько мислите пане Вадим . Ще ніхто не знає , чи взагалі і куди буде балотуватися пан Баробелюк і як випаде політична карта ???
      Якщо Борбелюк піде до Верховної Ради як мажоритарник ( при умові якщо не буде прийнятитй інший закон др виборів Верховної Ради) то очевидно він програє ці вибори навіть тому пану Гузю . ( Навіть при тому , що нинішній народний депутат пан Ігор на даний час, на мою думку, не маючи особливої популярності в місті внаслідок того , що вже дуже то тісно співпрацює з нинішньою владою міста , особливо з чиновниками вищого рівня які не дуже то поважають закони України і в багатьох випадках працюють більше на свою користь ніж на користь громади і по – друге пан Ігор нібито і старається про виділення коштів з державного бюджету і разом з тим або не хоче або по іншим причинам не перевіряє як саме витрачаються кошти з державного бюджету на потреби міста ) , але будучи енергійною,завзятою і досить таким тямущою людиною у багатьох питаннях і перш за все видно щодо оцінки діяльності нинішнього президента ,буде мати висоті шанси за рахунок ректорату інших міст та районів округу знову бути народним депутатом. А чи поподе пан Борбелюк у прохідний список від партії Грицента , чи Нашого КРАЮ є ще питання … Ну тоді залишається піди на вибори мера міста , де його шанси при певних розкладках будуть значно більше . Тобто його політична тактика на даний час правильна – починаємо з більшого а там побачимо…

  2. До Вадима . А давайте , розберемось з членами партії регцоналоів. Хто був із трьох засновників партії регіоналів- правильно-ПОРОШЕНКО з Тигибком та Азаровим. А скільки колишніх регіоналів зараз у ВЕРХОВНІЙ РАДІ в БПП , в коаліції з фронтовиками – безліч… А скільки минулих регіоналів в нашій місцевій владі – теж чимало … Ось вам інформація для роздумів…

    • А хто такий Бєля? В депутати облради не попав, в міські депутати тоже йшов і не попав. Бо люди знають, що спить до обіда після ігрових залів, частину капіталу програв, частку БрВ програв, Гербора кусок Юнак віджав. Та й не його то заслуга той Гербор, він там пєшка в руках Гєршона

  3. Гербор – це проект московського підприємця Гершона. А Борбелюк – тільки фон на Герборі. Тай що там казати, за ці роки Гербор не розквітнув, а притух. Зменшились обороти, зменшилось виробництво, штат

  4. Гідна заміна ” підгузника”. Чи знову комент видалите? Чи не приємна точка зору?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок