<

Володимир-Волинські рятувальники витягнули зі снігу два авто за минулу добу, у Нововолинську – 23 за тиждень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 15.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
292
/ Коментарі відсутні

За минули добу рятувальники Володимира-Волинського визволи зі снігових заметів 2 автомобілі. Нововолинські – 23 за минулий тиждень, зокрема вантажні автомобілі, швидкі, автобус та ін.

Протягом 14 лютого у Володимирі-Волинському два водії застрягли у сніговому заметі, один з яких водій швидкої допомоги. Для надання допомоги виїхали рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Володимир-Волинський Управління ДСНС у Волинській області. Рятувальники пожежною автоцистерною визволили автомобілі зо допомогою тросу.

Протягом 8 лютого -14 лютого 2021 року рятувальники 5-ї ДПРЧ міста Нововолинська витягнули із снігових заметів 12- вантажних автомобілів, 2- автомобіля доставки продуктів, 5-автомобілів швидкої медичної допомоги ( 1 з них із хворим якого доставляли до лікарні та 1 з них із хворим підключеним до ШВЛ) , 4 легкових автомобіля (1 з них із вагітною жінкою). та рейсовий автобус Нововолинськ-Млинище (11 чол.) Загалом було надано допомогу 24 автомобілям (5 з них швидка медична допомога).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер