<

Володимир-Волинські медики похвалилися новим обладнанням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 16.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
13
/ коментарі 4

У Володимирі-Волинському 14-го червня, в переддень відзначення професійного свята, медики запустили нову апаратуру. Серед неї – цифровий рентген апарат, біохімічний аналізатор крові та відремонтований флюорограф.

Нагадаємо, що цього ж дня міський голова та народний депутат Ігор Гузь привітали Володимир-Волинських медиків з професійним святом.

Головний лікар ТМО Олександр Клачук після привітань запропонував присутнім показати нове обладнання, яке придбали для лікарні. Першим головний лікар показав новенький цифровий рентген апарат. Вартість обладнання становить 2,813 мільйона гривень. Придбали апарат ще у квітні цього року, але до цього часу проводили випробування та перевіряли безпечність техніки.

Наступним став біохімічний аналізатор крові, який купили за кошти, які заробила лікарня сама.

“Це такий ми зробили подарунок собі”, – зауважив Клачук.

І на завершення присутнім гостям, головний лікар показав відремонтований флюрограф.

“В нас працює цифровий флюорограф. Кошти були надані на ремонт з міського бюджету. Всі зображення, які ми на ньому отримуємо, оцифровуються і зберігаються, а в подальшому можемо надавати у вигляді знімків. Було додаткове фінансування з міського бюджету для придбання цифрового рентген апарату. На сьогодні у нас в лікувальному закладі три цифрових рентген апарати. Це зменшення черг, це зменшення опромінення на пацієнтів, на медичних працівників. І третій – автоматичний біохімічний аналізатор – це кошти, які ми самі заробили. Це обладнання, якого у нас не було. Він коштував нам 420 тисяч гривень. Він дозволяє миттєво визначати 60 параметрів крові, швидко і якісно”, підсумував Клачук.




коментарів: 4
  1. Гузь такий тонкий в порівнянні з “лікарями” (надіюсь, не лікарями-дієтологами) :)

  2. Гузь, Саганюк та гол. лікар, не піаритись, а вам як посадовцям має бути соромно, що в 21-му столітті хизуєтесь обладнанням яким лікарня мала бути забезпечена десятиліття тому. І взагалі це ваші посадові обов’язки, а не великі досягнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер