<

Володимир-Волинське ТМО здобуло звання «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 20.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Служба організації інфекційного контролю (СОІК) провела у Володимирській лікарні аудит, склала протоколи і надала свідоцтво у вигляді табличок та відзнак про те, що відділення пройшли сертифікацію проекту «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».

Як інформує місцеве ТМО на своїй сторінці в фейсбуці, у результаті планової перевірки представники Асоціації підтвердили, що відділення лікарні дотримуються виконання умов програми “Чиста лікарня, безпечна для пацієнта”.

Зокрема, відділення оснащені засобами для гігієни рук, засобами для дезінфекції поверхонь та інструментів, обладнанням для прибирання, професійними ємностями. Також налагоджена система утилізації медичних відходів. Крім цього, персонал лікарні володіє основними навиками забезпечення санітарно-епідеміологічного режиму в закладі охорони здоров’я.

Сертифікат програми “Чиста лікарні безпечна для пацієнта” отримали:- гінекологічне відділення КП “Володимир-Волинське ТМО”;- відділення анестезіології та інтенсивної терапії КП “Володимир-Волинське ТМО”;- приймальне відділення КП “Володимир-Волинське ТМО”;- відділення амбулаторного гемодіалізу КП “Володимир-Волинське ТМО”;- неврологічне відділення (підтвердило дане звання, що було отримане у 2016 році).




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок