<

Володимир-Волинське ТМО отримало засоби захисту для медиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 30.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

30-го червня Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання отримало благодійну допомогу від ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика”. 

Про це повідомили на сторінці закладу в фейсбуці.

До складу допомоги увійшли засоби індивідуального захисту, які є “шлагбаумом безпеки” медичних працівників: захисні щитки, маски, багаторазові костюми біозахисту.

“Пандемія коронавірусу COVID-19 стала серйозним випробовуванням для усіх громадян. Небайдужі не залишаються осторонь наявних та потенційних потреб медичного закладу.

Велика вдячність Вам за створення необхідних умов праці”, – йдеться в дописі.




коментарів: 4
  1. те , що птахофабрика щось з своїх багатомільйонних прибутків виділяє на потреби медичного закладу це повинна вона була робити давно , враховуючи те , скільки шкоди завдали рідкі відходи , що попадають в грунт і впливають на екологію … і хто скаже , коли нарешті птахофабрика побудує ефективні очисні споруди …

  2. Звісно, пандемія закінчується, а шкода від птахофабрики продовжується. Постійно потрібні засоби захисту

  3. Бл* що за люди? Компанія виділила допомогу лікарні чи це погано?Таке враження що тут сидять одні серуни які так і чекають щоби вилити чергову порцію лайна,на будь що!!!!

  4. наша лікарня від усіх отримує благодійну допомогу , а коли заходиш в лікарню то в туалетах ні мила, ні антисептиків. тоді питання, якщо в лікарні немає таких засобів, що можна говорити про інші місця. Хоча в магазинах є антисептики і перевірки ходять.Смішна ситуація.Моя колега йде в декретну відпустку то, їй написали такі списки, що аж смішно куди йде така кілкість паперових рушників , мила та багато іншого. не буду писати весь перелік, по бажанню журналісти бугу можуть уточнити заплативши одну гривню за сам список в нашій славнозвісній лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер