<

Володимир-Волинська птахофабрика судиться з Держпродспоживслужбою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 9.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

«Володимир-Волинська птахофабрика» подала позов до суду на Держпродспоживслужбу Волині.

Про це йдеться в ухвалі Волинського окружного адміністративного суду, – інформує сайт «Княжий Град».

Зокрема, у ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» подали позов до суду «про визнання протиправним та скасування припису №27 від 06.11.2019 року».

До слова, за фактом забруднення земель через «криваві відходи» Володимир-Волинська прокуратура розпочала кримінальне провадження. До першочергових слідчих  дій були залучені фахівці Державної екологічної інспекції в області.

Зазначимо, що внаслідок перевірки, проведеної за дорученням т. в. о. голови Волинської ОДА Олександра Киричука, було встановлено, що в дозволі на викиди забруднюючих речовин у повітря відсутні поля фільтрації, як джерело забруднення. Спеціалісти Держпродспоживслужби виявили на птахофабриці порушення гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими відходами.

Волинський окружний адміністративний суд ухвалив прийняти позовну заяву та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» до Головного управління Держпродспоживслужби Волині.

Подальший розгляд цієї справи призначили на 11:30 16-го грудня 20-го року в залі судових засідань Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

Зазначимо, що на відстійники Володимир-Волинської птахофабрики обмежили доступ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа