<

«Володимир-Волинська птахофабрика пропагує родинні цінності та здоровий спосіб життя, а до політики не має відношення» – Аліна Сич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 25.06.2020 / Володимир, Онлайн / , , /
Перегляди
76
/ коментарів 6

Про Володимир-Волинську птахофабрику та вогнище коронавірусу на підприємстві було багато розмов, тому БУГ вирішив дізнатися з перших вуст про ситуацію. 24-го червня ми поспілкувалися з головою наглядової ради товариства Володимир-Волинської птахофабрики Аліною Сич. Також під час розмови підняли питання, яке останнім часом обговорюють: чи має підприємство відношення до політичного життя міста.

Як розповіла Аліна Сич, перші хворі на птахофабриці з’явилися на початку травня. Загалом було зареєстровано 56 випадків коронавірусу.

“Хочу констатувати той факт, що ми вже впоралися з тою хворобою і більшість людей перенесли її в легкій формі. На даний час на лікарняному з позитивними тестами перебуває 15 осіб”, – повідомила Сич.

Голова наглядової ради зазначила, що птахофабрика позиціонує себе як аполітична компанія та висловила свою думку щодо нещодавньої ситуації з владою Володимира-Волинського, зазначивши, що конфлікт вже минув і налагоджено спілкування.

Керівництво Володимир-Волинської птахофабрики звинуватило владу у відсутності підтримки, у міськраді відповіли, що фабрика – не міське підприємство

На запитання журналістів про зв’язок Володимир-Волинська птахофабрика-політика, який останнім часом шукають люди, Аліна Сич відповіла:

“Так історично склалося, що ми досить активні, беремо участь в різноманітних подіях. І надаючи допомогу чи проводячи певні заходи, ми маємо на меті лише одне – долучити молодь до активного способу життя, дати можливість дітям, разом з родинами, провести гарно час. Не треба шукати скрізь користь. До політики ми не маємо жодного відношення”.

Аліна Сич також розповіла, які заходи ввели на підприємстві для попередження поширення коронавірусної інфекції, як підтримували захворілих працівників, поділилася планами на майбутнє Володимир-Волинської птахофабрики.

Детальніше – у відеоінтерв’ю, яке журналісти БУГу провели в режимі онлайн.




коментарів: 6
  1. Наїдяться курятини без антибіотиків і пропагують родинні цінності та здоровий спосіб життя. Молодці. Я їм, теща їсть, коти їдять. РЕКОМЕНДУЮ.

    • Дядя, українська шо?
      Ти наступного разу уточнюй, а то можна не про прізвище подумати, а на шо фантазії хватить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа