<

Володимир у «червоній» зоні: які обмеження будуть діяти в місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:58 | 19.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському, який з 19-го жовтня потрапив до «червоної» зони, відправлять школярів на дистанційне навчання, тимчасово закрили садочки. Натомість дозволили роботу громадського транспорту та закладів торгівлі та громадського харчування, але з певними умовами.

Відповідне рішення прийняли 19-го жовтня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час якого, постановили рішення Державної та регіональної комісій з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій взяти до виконання, – інформують на сайті міста.

Так, загальноосвітні школи міста будуть переведені на дистанційне навчання з 22-го жовтня, мистецькі школи – з 19-го жовтня. Також з 19-го жовтня буде призупинено навчально-виховний процес у закладах дошкільної та позашкільної освіти, закладах спорту.

Міська комісія ТЕБ і НС вирішила рекомендувати суб’єктам господарської діяльності дотримуватися обмежень, які діють в “червоній” зоні, крім обмеження щодо регулярного та нерегулярного перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом у міському сполученні.

У Володимирі-Волинському перевезення дозволені за умови заповнення пасажирами лише сидячих місць і дотримання жорстких карантинних та протиепідемічних вимог.

Торговельним закладам і закладам громадського харчування дозволили продовжити їхню діяльність, проте з певними умовами. Заклади громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо) працюватимуть до 20:00 години з дотриманням протиепідемічних вимог. Дотримання жорстких карантинних вимог застосовуватиметься і в закладах торговельного і побутового обслуговування.

Зазначають, що рішення про те, посилити чи лишити на тому ж рівні обмеження “червоної” зони, залежатиме від рівня відповідальності підприємців міста.

Також містян закликають не нехтувати усталеними правилами під час карантину, продовженого до 31-го грудня. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок