<

Володимир та Ковель співпрацюватимуть у сфері туризму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 23.02.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
535
/ Коментарі відсутні

22-го лютого туристично-інформаційний центр Володимирської міської ради підписав меморандум про співпрацю у сфері туризму з управлінням культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Ковельської міської ради. 

Про це йдеться на сайті міста.

Робочий візит до ковельських колег здійснили: заступник міського голови Андрій Гудим, директор туристично-інформаційного центру Ірина Ковальчук та начальник відділу міжнародної діяльності та туризму Катерина Підгурець, начальник відділу молодіжної політики та спорту Вячеслав Петрук, а також голова молодіжної ради Вероніка Бормова. 

Ковельчан цікавила робота Володимирського туристично-інформаційного центру, напрацювання цікавих маршрутів, розробка нових привабливих локацій у місті, що додають йому туристичної привабливості.

Своєю чергою, під час візиту до Ковеля володимирчани переймали досвід роботи в галузі молодіжної політики, адже у місті залізничників уже протягом тривалого часу успішно функціонує молодіжний центр “IDEAS CITY”. Члени делегації оглянули спортивні комплекси, будинок культури та посмакували фірмовим тортом.

Тож невдовзі, завдяки партнерству із сусіднім містом ТІЦ приємно здивує володимирчан новим цікавим туристичним маршрутом. Стежте за анонсами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер