<

Володимир матиме нове партнерство з польським містом Мальборк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:53 | 16.05.2022 / Володимир / /
Перегляди
382
/ Коментарі відсутні

З 13-го по 14-те травня з робочим візитом у Володимирі перебувала делегація з польського міста Мальборк.

Мета візиту іноземної делегації, до складу якої увійшли бургомістр Марек Хажевскі разом зі службовцями тамтешньої міської ради Ярославом Бартосіком, Аліною Заїкою, Кшиштофом Левандовські та Гжегожем Конішевскі, – обговорення питань щодо подальшої співпраці між містами Володимир та Мальборк, повідомляють у фейсбуці громади.

Як зазначають, розпочався візит зі знайомства із координаційним центром Володимира, адже завдяки привезеній польською делегацією допомозі, гуманітарні склади поповнились продуктами харчування, засобами гігієни, дизельними генераторами, бензопилами та іншими потрібними речами.

Під час зустрічі з міським головою Ігорем Пальонкою гості з Мальборка розповіли про своє місто, яке знаходиться неподалік Балтійського моря. Як з’ясувалось, у Мальборка та Володимира чимало спільного – це і кількість населення, і давня історія, і розміщення на теренах міст військових з’єднань. Тож обидві сторони виявили зацікавлення у співпраці у різних сферах – туризмі, медицині, житлово-комунальній галузі тощо.

У рамках візиту гості з Польщі побували у ТМО, на елеваторі ТзОВ «П’ятидні», а також на водоканалі.

У підсумку візиту домовились про наступні кроки у напрямку співпраці – Мальборк та Володимир підготують відповідні документи із намірами співпраці, після чого відбудеться підписання офіційної угоди про партнерство. Як зазначив Марек Хажевскі, у Мальборка ще немає українських міст-партнерів, тож співпраця з Володимиром для них дуже цікава.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок