<

Володимир без Волинський: БУГ підтримує перейменування княжого міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:28 | 18.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
55
/ коментарів 8

Без приставки «Волинський»: інтернет-видання «БУГ» вирішило підтримати ініціативу перейменування міста. Відтепер події, про які писатиме сайт, відбуватимуться у «Володимирі», а не «Володимирі-Волинському».

Кілька років поспіль у Володимирі обговорювали тему перейменування міста або повернення йому історичної назви: у мережах, під час засідань громадських рад, у стінах міськради, планували вивчити думку громадськості через опитування.

І тепер знову питання масштабно підняв народний депутат Ігор Гузь, закликаючи повернути історичну справедливість. Питання є дійсно важливим, адже місто бере напрямок на розвиток туризму.

Історична справедливість: нардеп Ігор Гузь ініціює повернення княжому місту назви «Володимир» на розвиток туризму.

Видання вважає, що питання перейменування міста є важливим і не можна ігнорувати його значимість.

Нагадаємо, що БУГ публікував раніше інтерв’ю в історика і уродженця Володимира-Волинського Віталія Скальського і у нас не лишається сумнівів.

Читайте також: «Якщо місто залишиться «Волинським», то й надалі перебуватиме в орбіті «русского міра» – історик Віталій Скальський розповів, чи варто перейменовувати Володимир-Волинський

Ми хочемо чути, бачити і писати «Володимир», а не зустрічати назви і скорочення типу «Вол.-Вол.» чи «ВВ». Це наше місто, з віковою історією, з відомими постатями, яке може ставати тільки кращим. Ми хочемо, щоби місто почало нову історію розвитку, вдосконалення, примноження, відродивши своє згублене ім’я. Ім’я сили.

Відсьогодні БУГ писатиме про Володимир, а не Володимир-Волинський.




коментарів: 8
  1. Займіться чимось корисним ! а не черговим перейменуванням. Вирішувати повинні жителі міста а не депутати.

  2. ти диви, майже як в піндосів… вирішили шо Трамп не повинен бути презом, і відрубили його від народа… браво ! інтернет форева !

  3. То всьо лірика, а от у яку суму це перейменування виллється ніхто не знає? Важливіших речей же точно не існує аніж перейменування..

  4. Все правильно робите і не слухайте “доброзичливців “,які так дуже переживають в яку суму перейменування виллється ,а в дійсності ,ніяк не можуть відійте від совкової ідеології .

  5. А до чого тут Буг підтримує?
    Люди вирішують і підтримують. А думка видання Буг це Ваша особиста як і кожного.
    50 тис які живуть в Володимирі Волинському вирішуть, і Їм буде без різниці чи підтримує Буг чи ні. Буг не є радою чи депутатом. Буг просто подає новини так як вважає за потрібне і все

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер