<

Володимир агітаційний: як виглядає княже місто за кілька днів до місцевих виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 21.10.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Залишилось менше тижня до місцевих виборів, на яких мешканці Володимира-Волинського обиратимуть міського голову та депутатів міської, районної та обласної рад. Журналісти БУГу зафіксували, як проходить політична агітація на центральних вулицях Володимира-Волинського у розпал передвиборчих перегонів.

На раніше дозволених місцях розмістили агітаційні намети політичних партій. Біля них у масках та рукавичках майбутнім виборцям роздавали агітматеріали, листівки, візитки, примірники партійних газет.

Нагадаємо, на місцеві вибори 2020-го року у Володимирі зареєструвалось 9 політпартій та 5 кандидатів на посаду міського голови.

Політична реклама опозиційних сил продовжує з’являтись у заборонених місцях. Зокрема, на вулиці Устилузькій, навпроти зупинки “Стоматологічна поліклініка” політрекламу “Опозиційної платформи За життя” поклеїли на електроопору, що стоїть посеред перехрестя.

Такі ж листівки – і на електричному стовпі біля місцевого автосалону.

Нагадаємо, 19-го жовтня читачі БУГу повідомили, що у Володимирі поклеїли політичну рекламу в заборонених місцях. Станом на 20-те жовтня її там прибрали.

До вашої уваги, декілька світлин Володимира-Волинського у розпал передвиборчих перегонів – за 4 дні до місцевих виборів.

На вулиці Ковельській біля школи №3 розмістили білборди з рекламою 4-х різних політпартій. До речі, один із них раніше був демонтований рішенням міської ради, проте нещодавно його відновили і розмістили рекламу ОПЗЖ.

До слова, позаду висить білборд націоналістичної партії. Такі ось “передвиборчі контрасти” у Володимирі.

У спальних районах міста та приватному секторі агітматеріали стирчать з поштових скриньок і парканів, обличчя кандидатів з асфальту та підлоги під’їздів “дивляться вгору”.

Читачі БУГу запитують: хто це все прибиратиме?

Читайте також: Показали, як виглядатимуть бюлетені для вибору мера та міських депутатів у Володимирі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер