<

Водили козу, переодягалися в Меланку: щедрівники-благодійники з Нововолинська та Володимира збирали гроші для Анастасії Трофимюк, яка хворіє на гострий лейкоз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 14.01.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
2806
/ коментарі 2

Ввечері 13-го січня колектив кафе «Фемелі» переодягнувшись у колоритні костюми, ходили щедрувати заради благодійної мети у Володимирі та Нововолинську. Вони згуртувалися, щоб допомогти зібрати кошти 10-річній Анастасії Трофимюк з Нововолинська, у якої гострий лейкоз.

Дотримуючись стародавніх традицій цього вечора, щедрівники перевтілилися у Меланку, козу, чорта, священника, наречену та інших тематичних персонажів. Виконували відомі щедрівки та віншування.

Як зазначила менеджер мережі кафе Анна, під час щедрувань для хворої на гострий лейкоз Анастасії Трофимюк з Нововолинська вдалося зібрати 5,5 тисяч гривень. Лише одна сім’я, дала 2 тисячі, що є досить вагомою сумою.

Це вже не перша їхня благодійна акція.

“Щедруємо ми вже не перший рік і кожен рік стараємось комусь допомогти, хоча б маленькою частиною грошей. По-перше – це класно робити такі добрі справи, по-друге – це дуже згуртовує наш колектив. Власники радо підтримують такі ідеї працівників. По- третє, для нас щедрування це велика історія нашого кафе, яка в довжину уже в 5 років і це наша маленька традиція, яку ми несемо та дуже раді, що зберігаємо українські традиції по цей час, – розповідає дівчина.

Весь одяг та атрибути благодійники змайстрували за одну недоспану ніч після робочого дня. Складали сценарій та вчили слова між обслуговуванням столиків та винесенням замовлення гостям.

“Взагалі, дуже круто, що наші гості приєднались до ініціативи та допомогли разом з нами дівчинці”, – додає Анна.

Якщо хтось хоче ще допомогти Анастасії Трофимюк з Нововолинська, у якої рак на гострий лейкоз, пересилайте кошти за реквізитами:

Картка Приватбанку: 5168 7427 2959 9427 Трофимюк Юлія Михайлівна




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця