<

Водій був п’яний: в Устилузькій громаді ВАЗ злетів у кювет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 26.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
14
/ коментарі 2

25-го березня близько 14-ї години, поблизу села Дарниця, що знаходиться в Устилузькій громаді Володимир-Волинського району, водій, керуючи автомобілем ВАЗ 2109, не вибрав безпечної швидкості та з’їхав у кювет.

Про подію розповіли поліцейському офіцеру Устилузької громади очевидці та повідомили, що водій, ймовірно знаходиться у стані сп’яніння.

У дорожньо-транспортній пригоді ніхто не постраждав, а водій від медичної допомоги відмовився.

Під час спілкування з горе-керманичем правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння на місці, на що він погодився. Результат показав 2,73 проміле алкоголю в організмі, що майже у 9 разів перевищував допустиму норму.

На водія ВАЗ 2109 поліцейські офіцери склали два протоколи – за ст.124 (Спричинення ДТП) та за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та ст 126 ( керування ТЗ, не маючи при собі документів (посвідчення водія, страховка, техпаспорт ).




коментарів: 2
  1. А чому у футболці з надписом СССР (як приклад) ходити не можна, а на металобрухтній рухляді тої самої імперії навіть на дороги можна виїжджати, ризикуючи когось покалічити?
    Якась дивна у нас Країна…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок