<

Водій, який їздив п’яним у Володимирі, заплатить 17 тис. грн штрафу

18:50 | 7.05.2023 / Володимир / /
Перегляди
1225
/ коментарі 2

Оштрафували та на рік «позбавили прав» водія Chevrolet Niva, який 26-го лютого вночі п’яним їздив у Володимирі.

Відомо, що 26-го лютого о 00:10 хв, у Володимирі на вулиці Луцькій, водій керував автомобілем «Chevrolet Niva» з явними ознаками алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота. Від проходження огляду на стан сп`яніння у встановленому законом порядку відмовився. Про це йдеться у постанові Володимирського суду від 3-го травня.

У суді чоловік визнав провину повністю, просив суд його суворо не карати та зобов’язався надалі подібних правопорушень не допускати.

Його провина підтверджується його власними поясненнями, протоколом про адміністративні правопорушення, відеоматеріалами, актом огляду на стан алкогольного сп`яніння, іншими матеріалами справи.

Розглянувши справу, суд постановив визнати  чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП України, та накласти на нього штраф в розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк рік. Також з порушника стягнуть в дохід держави 536,80 грн судового збору 




коментарів: 2
  1. Та ви що ,невже заплатить і як тільки судді на такий крок зважились ,напевно грошей в алкаша не знайшлося .

  2. Певно після прикрого запаху з порожнини роту та немаленького штрафу винуватець в задній прохід алкоголь вливатиме)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця