<

Водій спричинив зіткнення із трьома автівками та збив пішохода у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:58 | 4.11.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 4

4-го листопада, близько 15-ї години водій автомобіля із польською реєстрацією спричинив ДТП у Володимирі-Волинському.  Внаслідок було пошкоджено три автівки та травмований чоловік, котрий переходив дорогу. 

Зі слів очевидців, водій автівки на польських номер перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Свій “марафон” він розпочав ще із вулиці Ковельської, де допустив зіткнення із трьома авто.

Проте, це не зупинило керманича і вже на вулиці Луцькій збив пішохода поруч із зупинкою громадського транспорту “Гербор”, навпроти ЗОШ №5. Міліція затримала винуванця дорожньо-транспортної пригоди у дворі одного із придорожніх будинків на вулиці Луцькій.

Лікарі швидкої допомоги, котрі прибули на місце ДТП, повідомили, що чоловік, який потрапив під колеса автівки – живий і скоріш за все, також перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі тривають слідчі дії по даній справі.

IF

Фото очевидців з соц.мереж




коментарів: 4
  1. Треба ставити через кожних сто метрів поліцію щоб штрафувала порушників. Наші громадяни звикли правил дотримуватись тільки для поліції, а не з почуття обовязку.

  2. Останнім часом дивує наглота з польською реєстрацією….. відчувається безнакарність чи владна криша контрабанди?

  3. Скоро там поставлять світлофор, Петро Данилович обіцяв,перед виборами………

  4. Шановний Пан Приступа , авто на польській реєстрації має таке ж відношення до контрабанди . як і авто на українській реєстрації.Таких авто багато тому , що наша рідна українська влада зробила реєстрацію авто найдорожчу у світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа